Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Gott Nytt År

Vi på Digitalpartner önskar er ett gott nytt år!

Vi vill passa på att tacka alla kunder, samarbetspartners och personal för ett gott samarbete under året som gått. Dessutom välkomnar vi 2020 med öppna armar och vi ser fram emot det nya året!

Året som varit

Vi har under det här året tagit Digitalpartner från idé till en proffsig verksamhet. Vi har gjort ett bra jobb åt kunder inom allt från e-handel, sociala medier, hemsidor och Google annonsering. Vi har dessutom under året tagit fram en ny grafisk profil och byggt om hela vår digitala närvaro efter den!

Året som kommer

Vi har mycket spännande saker på gång, men framförallt ser vi fram emot att fortsätta göra ett bra jobb åt våra befintliga och nya kunder!

Kontakta oss på Digitalpartner

Hör gärna av er till oss så kan vi kostnadsfritt ta en titt på just ert företags digitala hälsa. För om man vill lyckas med sin digitala närvaro gäller det att ha ett koncept med röd tråd genom alla sina digitala kanaler!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

Kontakta mig

viktor@digitalpartner.se
+46 (0) 70 492 73 80

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram