Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Keeply utmärker sig som en smart digital tjänst för hemelektronikservice och en mångsidig webbshop som erbjuder både nya och begagnade hushållsmaskiner. Deras butik och verkstad har en lång historia av över 40 års engagemang, där de konsekvent har assisterat kunder med service och tillhandahållit reservdelar för olika hushållsmaskiner under det tidigare namnet El & Digital Service. Vi fick i uppdrag att hjälpa dem uppdatera sitt varumärke till ett modernare varumärke som speglar deras vision och värderingar.

Vårt uppdrag

Grafisk profil
Webbutveckling
E-handel
Mediaproduktion
Sociala medier
”Efter många år med eftersatt webbnärvaro tog vi 2023 beslutet att uppgradera vår hemsida inklusive sociala medier samt bygga en webbshop. Vi kan bara konstatera att vi är väldigt nöjda med resultatet och samarbetet med Digitalpartner som visat sig vara en mycket kompetent webbyrå som vi rekommenderar varmt!”
Niclas Engström, VD

"Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!"

Viktor Hörman
VD Digitalpartner
Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram