Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Keeply

Kund

Keeply

När

2023

Vad

Grafisk profil
Webbutveckling
Mediaproduktion
Sociala medier

Keeply

Keeply utmärker sig som en smart digital tjänst för hemelektronikservice och en mångsidig webbshop som erbjuder både nya och begagnade hushållsmaskiner. Deras butik och verkstad har en lång historia av över 40 års engagemang, där de konsekvent har assisterat kunder med service och tillhandahållit reservdelar för olika hushållsmaskiner under det tidigare namnet El & Digital Service. Vi fick i uppdrag att hjälpa dem uppdatera sitt varumärke till ett modernare varumärke som speglar deras vision och värderingar.

Vårt uppdrag

Grafisk profil
Webbutveckling
E-handel
Mediaproduktion
Sociala medier

Grafisk profil

Logotyp
Typografi
Färgpalett
Instagram

Webbplats

Vi har hjälpt Keeply att bygga en hemsida med unik design, med fokus på tydlighet, enkel navigering och visa upp företagets tjänster. På hemsidan har vi även byggt en e-handel för både nya och begagnade produkter. Självklart är hemsidan byggt responsivt så den ser lika bra ut på telefonen som på datorn.

Vi  arbetar också kontinuerligt med uppdateringar av säkerheten på webbplatsen, så den alltid är så säker som möjligt.
Besök Keeply och se resultatet av vårt samarbete

Mediaproduktion

Video
Porträttfotografering
Miljöfotografering
och mycket mer...

Personalfoto

Att ta professionella bilder på personalen stärker varumärket.

Porträttfoto

Är ni intresserade av ta porträttfoton så kan vi komma till er eller så kommer ni till vår studio i Örebro.

Tips!

Passa på att boka in fotografering i samband med våra andra tjänster för ett förmånligare pris.

Sociala Medier

Vi har hjälpt Keeply med uppstart av deras sociala medier.
Strategi
Publiceringsplan
Bilder, Filmer och Texter
Analys och mätning

"Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!"

Viktor Hörman
VD Digitalpartner

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram