Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Jobba med oss

Letar du efter en ny utmaning? Har du ett brinnande intresse för det digitala? Då kan Digitalpartner vara rätt plats för dig!

Vi är en digital byrå med hjärtat i Örebro. Med en gedigen kompetens inom digital marknadsföring, digital strategi, mediaproduktion och webbutveckling erbjuder vi sedan 2019 våra kunder en digital helhet. 

Jobba hos oss

Varför jobba hos Digitalpartner?

Vi är ett team som alltid strävar efter att bli bättre och att hjälpa våra kunder att få fler affärer. Så om du också brinner för utveckling och tillväxt så kommer du känna dig som hemma här!

Flexibla arbetstider

Frihet under ansvar

Entreprenöriell miljö

Nya idéer och möjligheter 

Growth mindset

Fokus på tillväxt

Stora utvecklingsmöjligheter

Möjlighet att utvecklas
Karriär Digitalpartner jobba hos oss

Lediga tjänster

Bli en del i vårt team

Vi söker

Graphic Designer

Är du duktig på att designa logotyper, mockups och skapa visuella koncept?

Vi söker

Account Manager

Vi söker duktiga säljare med fokus på starka kundrelationer

Vi söker

E-commerce Growth Hacker

Har du erfarenhet av att skala upp webshoppar så är det dig vi söker. Vi ser gärna att du har beprövad kompetens inom e-handelsrådgivning, strategier, paid social & eller paid search.

Sök jobb hos oss

Lia, samarbete eller spontanansökan?

Vi är öppna för förslag så välkommen in med din spontana ansökan.

Frilansare & konsulter
Praktik / LIA / Internship
Samarbetspartners
Spontan jobbansökan

Skicka din ansökan till oss

jobb@digitalpartner.se

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram