Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

E-handel

Vad kul att ni vill satsa på digital försäljning via e-handel

Vi vet precis hur det är, det är ett stort beslut och det är många frågor som måste behandlas. Vi ser oss inte bara som webbutvecklare i den här processen utan även som affärsrådgivare som ni kan bolla frågor inom b.la logistik, automation och säljstrategier.

Vi startar alltid med ett möte där vi lägger en strategi och går igenom exakt vad som behöver göras. Sedan bygger vi E-handeln enligt dina önskemål och håller dig uppdaterad hela vägen. När webbutiken sedan är byggd så erbjuder vi alltid dig som kund att teckna serviceavtal som är anpassat efter er verksamhet.

e-handel digitalpartner

Vanliga frågor

Vi är plattformsoberoende, vilket innebär att vi tillsammans med ert företag tittar på den bästa e-handelsplattformen för just er verksamhet. Exempel på plattformar som vi har erfarenhet av är Woocommerce, Quickbutik, Shopify, Prestashop & Abicart.

2017 startade vår VD Viktor en e-handel vid sidan av sina studier som hette elegantaklockor.se, nu har han lagt den vilande för att satsa helhjärtat på Digitalpartner. Han såg elegantaklockor.se som en utökad läroplattform vid sidan av studierna och en introduktion i företagande. Dessutom har vi hjälpt kunder att både bygga webbshoppar och digital marknadsföring i flera år. Att vi dessutom har utbildad personal är en trygghet för er som beställare.

Det beror lite på. Vissa uppdrag gör vi allt från grafisk profil, fotografering till copywriting. Men det är rätt vanligt att beställaren själv skickar över logga, bilder och texter till oss. Då är det viktigt att ni skickar över det tidigt i projektet så att inte uppdraget stannar upp. Vissa vill att vi sätter upp ett ramverk som ni sedan fyller med produkter enligt våra instruktioner och andra företag vill att vi gör allt från start till mål.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Allt ingår, en webbshop som är enkel att uppdatera & konverterar besökare till kunder

Låter det här intressant? Kontakta oss redan idag!

Som kund hos Digitalpartner så får du:

En välbeprövad strategisk process som stöd för att identifiera:

  • Mål (Vilka affärsmässiga mål vill vi uppnå)
  • Målgrupp (Vilken är vår bästa målgrupp)
  • Annonsinnehåll (Vilket innehåll behöver vi skapa)
  • Distribution (Vart ska vi visa våra annonser)
  • Optimering (Vad och hur optimerar vi våra annonser)
  • Analys (Vad vi mäter resultatet med)

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
starenvelopegraduation-hatlicensebookusersmap-markerspell-checksmartphonebubblethumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram