Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Hemsidor

Vi bygger skräddarsydda webbplatser med Google fokus!

Ser er hemsida knasig ut i mobilen? Syns ni inte på Google? Får ni inte in leads via webbplatsen? Då låter det som att det är dags att bygga en ny hemsida!

Det är många delar som krävs för att få till en hemsida som presterar på Google, är användarvänlig och som konverterar besökare till kunder. Här listar vi några viktiga punkter:

Vid vårt första möte så gör vi en behovsanalys för att se vad det är ni behöver och därefter tar vi fram en plan för genomförande. 

hemsidor digitalpartner

Vanliga frågor

Det betyder att vi gör en unik design helt efter era önskemål och behov. Vi börjar med ett möte för att gå igenom era önskemål och kikar på ert nuläge. Därefter tar vi fram ett designförslag som ni får komma med feedback på. Efter feedback så gör vi nödvändiga justeringar för att nå ett perfekt slutresultat!

Ja, vi anpassar oss efter era behov. Dessutom har vi vårt systerbolag Sitepartner där vi erbjuder lokala företag enklare branschanpassade hemsidor till ett fast pris.

Det beror lite på. Vissa uppdrag gör vi allt från grafisk profil, fotografering till copywriting. Men det är rätt vanligt att beställaren själv skickar över logga, bilder och texter till oss. Då är det viktigt att ni skickar över det tidigt i projektet så att inte uppdraget stannar upp!

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Allt ingår, en hemsida som är enkel att uppdatera & konverterar besökare till kunder

Kontakta oss idag!

Som kund hos Digitalpartner så får du:

En välbeprövad strategisk process som stöd för att identifiera:

  • Mål (Vilka affärsmässiga mål vill vi uppnå)
  • Målgrupp (Vilken är vår bästa målgrupp)
  • Annonsinnehåll (Vilket innehåll behöver vi skapa)
  • Distribution (Vart ska vi visa våra annonser)
  • Optimering (Vad och hur optimerar vi våra annonser)
  • Analys (Vad vi mäter resultatet med)

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
starenvelopegraduation-hatlicensebookusersmap-markerspell-checksmartphonebubblethumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram