Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Google Ads

Låt världens största digitala annonseringsverktyg jobba för dig!

Cirka 90% av alla köp börjar online! Va tillgänglig för dina kunder när de behöver dig genom att sätta upp annonseringen via Google Ads. Öka ditt företags digitala närvaro genom att annonsera via Google Ads.

Google Ads är ett verktyg för dig som vill öka försäljning, öka antalet besökare till din webbplats eller vill ha återkommande kunder. Verktyget tillåter dig att synas för rätt personer som är intresserad för dina produkter eller tjänster. Du kan välja marknadsföra ditt företag för specifika målgrupper, under specifika tidpunkter eller dagar.
Glöm inte att du betalar endast för resultat då annonserna kostar endast i samband med att någon klicka på dem. Därför är det viktigt att anlita en webbyrå som förstår dina behov och hjälper dig att sätta upp kampanjer som lockar relevanta kunder för dig och ditt företag.

Vanliga frågor

Det beror på vilken typ av Google annonsering ni vill satsa på. Tex syns sökannonserna som de 3-4 högst placerade sökresultatet vid sökningar på Google. Produktannonser kan synas högt upp i sökresultatet när man söker efter en specifik produkt. Displayannonser kan synas på olika webbplatser och det går även att via Google Ads annonsera på Youtube.

Annonserna kan komma igång samma dag som vi kommer överens om vi kommer överens om det och om allt går som planerat. Men tänk på att första 3 månaderna behövs för att samla in data som sedan ska optimeras. Därefter kan vi se förbättringar varje månad!

Annonsering på Google är ett långsiktigt arbete som kräver förbättringar utefter den informationen man får från annonsering. Men vi erbjuder 1 kalendermånads uppsägningstid, dels för att vi vet att vi kan leverera men även för att ni ska slippa binda upp er på långa avtal!

Kunder som utnyttjat tjänsten...

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi ser fram emot att höra från er!

Kontakta oss för mer information

Som kund hos Digitalpartner så får du:

En välbeprövad strategisk process som stöd för att identifiera:

  • Mål (Vilka affärsmässiga mål vill vi uppnå)
  • Målgrupp (Vilken är vår bästa målgrupp)
  • Annonsinnehåll (Vilket innehåll behöver vi skapa)
  • Distribution (Vart ska vi visa våra annonser)
  • Optimering (Vad och hur optimerar vi våra annonser)
  • Analys (Vad vi mäter resultatet med)

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
starenvelopegraduation-hatlicensebookusersmap-markerspell-checksmartphonebubblethumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram