Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Välkommen Lovisa - Vår nya praktikant

"Jag har verkligen sett fram emot att få arbeta med webbutveckling ute på arbetsmarknaden, och jag tror att Digital Partner kommer ge mig den erfarenhet och upplevelse jag längtat efter!"

Några frågor & svar med Lovisa

KAN DU BESKRIVA DIG SJÄLV?

Jag heter Lovisa Montelius och är 24 år gammal. Jag studerar till att bli en webbutvecklare inom .NET på EC Utbildning i Örebro. Jag har programmerat sen 5 år tillbaka, och tänker att jag kommer göra det i 40 år till.

Jag har flyttat runt mycket under min uppväxt. När jag skulle fylla 5 år flyttade jag och min familj till USA, och blev kvar där i ca 5 år innan vi flyttade hem till Sverige igen. Den tiden har definitivt präglat mig som person och syns fortfarande på mig idag, men mina framtida planer är att bosätta mig och skaffa jobb i Örebro.

På fritiden spelar jag mycket datorspel med mina vänner. Förra sommaren hjälpte de mig att bygga min egna stationära dator, vilket under processen var jobbigt men mycket givande. Jag har också en stor passion för japansk kultur, och drömmen är att en dag åka till Japan.

VAD ÄR DIN FAVORITRÄTT?

Jag älskar sushi!

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT JOBBA INOM webbutveckling?

Att kunna skriva lite ord på datorn och få fram en snygg och användbar applikation av det. Adrenalinet som övertar en när man äntligen löser problemet man fastnat på i timmar/dagar.

VILKEN ÄR FAVORITKURSEN INOM webbutvecklare inom .NET programmet?

Hittills har min favoritkurs varit "Agil systemutvekling med SCRUM", där vi var en grupp om fem personer med målet att skapa en helt komplett och fungerande webbshop. Det var otroligt roligt att få arbeta på ett gemensamt projekt med andra och kunna stötta varandra. Jag fick arbeta med både frontend och backend, båda lika roliga delar. Jag skulle nog påstå att jag är bättre på backend, men det är detso mer anledning till att arbeta mer med frontend!

5 snabba

Kaffe eller te? African rooibos te för att vara exakt.
Hund eller katt? Hund, men jag är allergisk mot pälsdjur.
Vanilj eller choklad? Vanilj.
Stökigt eller städat? Städat.
Facebook eller Instagram? Facebook.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram