Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Sommarkampanj - vi tar hand om era sociala medier!

De flesta företag väljer att hålla igång sin kunddialog via sociala medier över sommaren. Med vår sommarkampanj kan ni ta det lugnt i hängmattan medan vi skapar innehåll och publicerar det på era sociala medier!

Vad ingår i sommarkampanjen?

Det finns två olika paket att välja mellan, standard och plus. I pluspaketet ingår både organiskt och köpt innehåll, medan standard endast innehåller organiskt innehåll. Vi skapar då allt innehåll i form av text, bilder och videos, vi håller koll på när allt ska publiceras och publicerar det åt er. För er som har pluspaketet ser vi också hand om annonseringen och optimerar för bättre resultat.

Vill du veta mer om kampanjen? Läs mer här!

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram