Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Välkommen Thomas Santoso Westberg - Digital Content Producer

"Vi går mot en spännande värld av nya digitala upplevelser - jag ser fram emot att skapa dessa tillsammans med våra kunder!"

Ny anställning - med fokus på innehållet

VEM ÄR DU?

Mitt namn är Thomas Santoso Westberg och jag gick med på Facebook redan 2005. Det var på den tiden det hette Thefacebook och man behövde rätt mailadress från ett universitet eller högskola för att ansluta sig. Instagram var jag mycket senare med, jag gick med ungefär samtidigt som mitt intresse för foto väcktes i slutet av 2015. Ett par år senare startade jag eget företag och har sedan dess jobbat på heltid med fotografi, video och marknadsföring i sociala medier.

OM DU BARA SKULLE GE ETT RÅD GÄLLANDE SOCIALA MEDIER, VAD SKULLE DET VARA?

Utgå ifrån vad som känns intressant för publiken du vill nå. Du får följare för att de vill se mer av vad du lägger upp. Tänk mer innehåll än sälj så långt det går.

DET LÅTER SOM INGA KONSTIGHETER!

Ja det skulle man kunna säga. Inga Konstigheter är en kanal på Youtube som jag driver tillsammans figgehn sedan 2018. Vi har idag nästan 50K prenumeranter och jag har lärt mig mycket kring vad som fungerar i sociala medier under resan. Det är också i video framtiden ligger inom det mesta...

BLIR DET EN VARM SOMMAR I SVERIGE?

Inte för mig, jag kommer sitta på kontoret och jobba så att våra kunder kan njuta av solen!

Läs mer om vårat sommarerbjudande 🙂

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram