Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Sandra Kemdal - Vår nya praktikant

"Jag har verkligen sett fram emot att få komma ut på praktiken och känna på och få lärdom i hur en arbetsdag som webbutvecklare kan se ut. "

Några frågor & svar med Sandra Kemdal

Vem är du?

Mitt namn är Sandra Kemdal och jag är 24 år gammal. Jag studerar till webbutvecklare inom .Net på EC Utbildning i Örebro men är bosatt i Västerås.

Stor del av mitt liv har gått åt till att träna, Friidrott för att vara exakt. Friidrott var den jag var och jag tränade ca 5-6 dagar i veckan. Jag hade som mål att bli riktigt stor inom mina grenar, diskus och kula. Jag tävlade väldigt mycket, var med på SM ett flertal gånger. Men på grund av en sjukdom så valde jag att lägga ner min karriär och satsa på skolan istället. Jag började sedan under mitt sista år på gymnasiet att jobba på UPS och där har jag jobbat fram tills att jag började plugga.

Att börjar plugga har ALDRIG vart ett frågetecken för mig utan jag har bara inte vetat vad jag ville plugga. Men nu har jag äntligen hittat vad jag vill hålla på med här i livet!

På min fritid så umgås jag mycket med min familj och vänner. Tycker även väldigt mycket om att resa men det har jag lagt på hyllan så länge. Det får vänta tills läget runt om i världen ser bättre ut.

Vad är din favoriträtt?

Persisk mat helt klart!

Vad är det bästa med webbutveckling enligt dig?

Att man får vara kreativ och sen tycker jag att det är väldigt roligt att man få vara med och ta en del av den digitala världen som är på stor uppgång.

Vilken kurs tycker du har vart roligast hittills?

Jag har indirekt ingen favorit kurs utan jag tycker att alla kurser har vart roliga fast på sitt egna sätt.

5 snabba om Sandra Kemdal

Kaffe eller te? Kaffe!

Hund eller katt? Ingetdera.

Vanilj eller choklad? Choklad alla dagar i veckan.

Stökigt eller städat? Det beror på vilket humör jag är på, haha.

Facebook eller Instagram? Instagram.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram