Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Thomas gästföreläser på Google Digitalakademin om Youtube

Därför är Youtube rätt kanal för ditt företag

Thomas driver idag Youtube-kanalen Inga Konstigheter med mer än 45 000 prenumeranter och kommer i den här föreläsningen dela med sig av sina erfarenheter kring Youtube!

Föreläsningen handlar bland annat om:

  • Att välja rätt målgrupp och ämne redan från början
  • Budget för inspelningar och kampanjer
  • Fördelarna med plattformen och framtiden

Google Digitalakademin ska utbilda personer över hela Sverige

Idag är det en djungel med alla olika kanaler och medier. Google har som mål att utbilda små till stora företag i ämnen som digital marknadsföring och digital strategier. Målet är att utbilda 20 000 personer över hela Sverige, här kan ni hitta fler utbildningar i Google Digitalakademin!

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram