Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

3 Anledningar till varför ditt företag behöver en hemsida

10 februari, 2021

Varför ska du lägga pengar på en hemsida? Dina kunder kan väl ändå hitta dig ändå, eller?!

Under 2020 har samhället blivit mer och mer digitala. I samband med det blir människor skeptiska om företaget saknar en hemsida. Närmare 50% om man ska kolla på statistiken.

Att ha en bra hemsida ökar omedelbart din trovärdighet som ett legitimt företag. Första intryck räknas och din hemsida tillåter dig att bygga ett starkt och legitimt första intryck.

Forskningen säger att det tar endast några få sekunder för människor att bilda en uppfattning om en person man träffar. Tänk dig då hur fort det går för dina potentiella kunder att gå till konkurrent om de inte gillar din hemsida eller om helt enkelt saknar en.

Förstå den digitala köpresan

Cirka 90% av köp startar online.
Vad betyder det för dig och ditt företag? Dina potentiella kunder börjar sin köpresa genom att göra en sökning för att kolla pris, recensioner, lagersaldo eller leveranstid. De har ett problem de behöver att lösa och ditt jobb är att hjälpa dem. Tänk då hur många kunder ditt företag går miste om ni inte syns när någon söker efter era tjänster eller produkter

Kostnadseffektivt

Du behöver inte vara Tech-guru för att ha en tilltalande hemsida. Du behöver inte heller betala multum för att beställa en hemsida. Det går att beställa en enklare hemsida som inte kostar skjortan men som ändå innehåller allt ditt företag behöver.

Tänk på att investeringen i hemsidan är den mest kostnadseffektiva marknadsföringen du kan köpa för pengar. Hemsidan har en bästa ROI (avkastning på investeringen) i jämförelse med andra former av reklam.

Glöm inte heller att din hemsida kommer att jobba för dig 24/7/365. Tiden när du själv är inte tillgänglig

Ditt företags varumärke

Låt kunden lära känna företaget. Vilka är ni? Vad har ni för vision?

Lägg upp information som är relevant för dina kunder så de kan enkelt få svar på sina frågor. Det underlättar för dina kunder plus att det inte kräver att de måste vara medlemmar på via sociala medier för att få svar på sina frågor. Det underlättar även för ditt företag att inte behöva svara på samma fråga om och om igen.

Koppla recensioner direkt till hemsidan. Visa att ditt företag är pålitligt och har erfarenhet. Visa även negativa recensioner. Det bygger förtroende hos kunder att du tar ditt ansvar även när det inte går som det ska. Med andra ord, skapa en relation.

Digitalpartner hjälper företag med hemsidor

Vi på Digitalpartner erbjuder skräddarsydda hemsidor och e-handelssidor efter ditt företags önskemål. Med hjälp av våra kunniga medarbetare hjälper vi ert företag att bygga upp en unik hemsida.

Missa inte vårt andra varumärke Sitepartner som erbjuder proffsiga och moderna hemsidor som är anpassade efter branschen som ni är verksamma i. Där kan du få enklare men lika professionell och snygg hemsida från 3995 kr.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Få en gratis SEO guide för 2022

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotoroptimeringsguide helt kostnadsfritt!

Fyll i din Emailadress

Bli en partner du med!

Vi har ett stort utbud av tjänster inom webbutveckling, digital marknadsföring och digital strategi. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för att ta ert företag till nästa nivå.

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
pencilenvelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram