Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Vårt nya kontor på Västra Nobelgatan 2

Välkomna till vårt nya kontor på Västra Nobelgatan 2

I fredags gick flyttlasset från MyOffice och nu har vi invigt vårt nya kontor på Västra Nobelgatan 2. Det känns härligt med ett nyrenoverat kontor mitt inne i stan och vi ser fram emot att bjuda över våra kunder på en kopp kaffe. Här kommer lite information om kontoret.

Här hittar ni oss

Vår nya adress är Västra Nobelgatan 2 som ligger precis vid Järntorget i Örebro. Kontoret ligger i Thoren Business Schools gamla byggnad som nu är omgjort till ett kontorshotell som ägs av Behrn Fastigheter. Vårt kontor är en del av kontorshotellet och där har vi ett eget kontorsrum och konferensrum, med utsikt över slottet. Lokalerna är helt nyrenoverade och med nya möbler.

Följ med oss genom flytten

Så här ser kontoret ut när det är färdigt!

Kuriosa

Fastigheten som vårt kontor ligger i uppfördes 1899. Fasaden man ser idag är dock inte originalet, den byggdes om till nuvarande utseende 1952. Örebro Kurirens redaktion låg här under stora delar av 1900-talet och byggnaden är fortfarande en symbol för den mycket starka arbetarrörelsen som fanns i Örebro under många år.

Vill du förbättra din digitala närvaro? Tveka inte att kontakta oss på Digitalpartner så berättar vi vad vi kan göra för dig och ditt företag. Hör av dig till oss redan idag!

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram