Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

VÄLKOMMEN Alina - VÅR NYA PRAKTIKANT

Alina läser sin sista termin på TUC Yrkeshögskolan i Jönköping där hon läser till E-Commerce manager programmet. Hon blir en av några få i hela Sverige att ta den examen. I 12 veckors tid ska hon göra sin praktik hos oss på Digitalpartner.

Hittade min utbildning av en slump men visste direkt att det min grej! Så rätt jag hade. Har aldrig tvekat över valet av utbildningen. Längtar efter att få jobba med det efter examen.

NÅGRA FRÅGOR & SVAR MED Alina

KAN DU BESKRIVA DIG SJÄLV?

Alina heter jag och fyller 31 om två dagar! Jag bor i Örebro och studerar på distans samtidigt som jag jobbar på Transportstyrelsen.

På fritiden gillar jag spendera tid med mina nära och kära. Jag är en öppen och glad person. Trivs bäst med att ha människor runt omkring mig och bjuder gärna på mig själv. Uppskattar kvällar med härligt sällskap och massa skratt. Föredrar matlagning framför bakning, det lämnar jag till min sambo! Har alltid gillat att fotograferat men tyvärr har det blivit mindre på senare tid. ÄLSKAR att resa, så väntar ivrigt på att världen återhämtar sig och återgår till det normala. Men uppskattar även hemmamys, bara sitta framför tvn eller läsa en bra bok.

Hittade min utbildning av en slump men visste direkt att det min grej! Så rätt jag hade. Har aldrig tvekat över valet av utbildningen. Längtar efter att få jobba med det efter examen.

VAD ÄR DIN FAVORITRÄTT?

Har ingen favoriträtt. Älskar i princip allt med skaldjur i och sushi.

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT JOBBA MED DIGITAL MARKNADSFÖRING?

  • Att branschen förändras hela tiden
  • Finns alltid nytt att lära sig

Tycker att det är viktigt att hela tiden utvecklas inom yrket och älskar att lära mig nya saker. Jag gillar verkligen hur mycket information eller tips det går att hitta. Det finns podcasts, kurser eller nyhetsbrev man kan ta del av för att utvecklas och hitta nya sätt att lägga sina strategier på. Och vi få dessutom en unik möjlighet att bevittna hur samhället mer eller mindre tvingas in i det digital på grund av pågående pandemi. Det är väldigt lärorikt att se hur företag tar fram nya och spännande lösningar för att överleva och samtidigt hjälpa sina kunder att hitta till dem digitalt. Det känns verkligen att utbildningen och branschen i sin helhet ligger så rätt i tid.

VILKEN ÄR FAVORITKURSEN INOM E-commerce manager programmet?

Så svårt att bara hitta en kurs. Jag tycker att e-commerce manager programmet i sin helhet har varit otroligt bra anpassat för branschen. Kurser som jag har gillat extra mycket är kommunikation och teambulding samt strategisk omvärldsanalys. Jag tror att oavsett vilket jobb man har så är det viktigt att veta hur man ska kommunicera med sina medarbetare så det var väldigt lärorikt för mig. Andra kursen som handlade om strategisk omvärldsanalys är precis som det låter. Jag tyckte att kursen var väldigt intressant och man fick lära sig mycket som har med analyser att göra. Men tycker ändå att LIA är roligast. Första LIAn var väldigt spännande eftersom det var så mycket nytt och lärorikt. Det var super kul att tillämpa det man har lärt sig på en riktig arbetsplats.

VAD SER DU FRAM EMOT MED DIN PRAKTIK?

Att lära mig nya saker som jag missade under min första LIA. Fördjupa mig saker som jag tycker är intressanta och självklart lära mig massa nytt och intressant! Ser också fram emot att knyta nya yrkeskontakter och komma in i branschen.

5 SNABBA

Kaffe eller te? Te
Hund eller katt? Hund, fast jag bor med en katt..
Vanilj eller choklad? Choklad
Stökigt eller städat? Städat
Facebook eller Instagram? Instagram

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram