Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Välkommen Lottie - Vår nya praktikant

Lottie Järgren läser sitt andra och sista år på digital marknadsföringsprogrammet på Sälj och Marknadshögskolan i Göteborg. Under hösten gör hon sin praktik hos oss på Digitalpartner.

"Jag har sett fram emot att göra min praktik och se vad branschen har att erbjuda. Så det är kul att det nu är dags! Det ska bli spännande att få lära mig nya färdigheter och att tillämpa det jag lärt mig under utbildningen. Jag är väldigt taggad inför den här hösten."

Några frågor & svar med Lottie

KAN DU BESKRIVA DIG SJÄLV?

Jag är en tjej på 24 år som ursprungligen kommer från Växjö, Småland. Jag flyttade nyligen från Göteborg till Lindesberg och blev sambo. I dagsläget går mycket av min vardag till att komma in i nya rutiner och att lära känna en ny stad.

Jag tycker om att spendera mycket tid på matlagning och bakning. Att resa tycker jag också om men det är ju tyvärr svårt nu under pandemin. Innan jag började min utbildning på Sälj och Marknadshögskolan studerade jag Fashion Marketing ett år på Regents University i London. Det var ett väldigt lärorikt år och jag utvecklades väldigt mycket som person.

Summan summarum så hämnade jag till slut på Sälj och Marknadshögskolans program Digital Marknadsföring. Det är en tvååring yrkesutbildning. Jag gör nu min första LIA period här hos Digitalpartner. I juni 2021 tar jag examen och kan titulera mig som digital marknadsförare.

VAD ÄR DIN FAVORITRÄTT?

Jag skulle nog säga pokébowl. Jag tycker om att det är en rätt som går att variera mycket och som känns väldigt fräsch.

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT JOBBA MED DIGITAL MARKNADSFÖRING?

  • Möjligheten att jobba kreativt
  • Lära sig tyda och analysera människors beteenden
  • Vara en viktig faktor i ett företags utveckling

VILKEN ÄR FAVORITKURSEN INOM UTBILDNINGEN PÅ SÄLJ OCH MARKNADSHÖGSKOLAN?

Jag har väldigt svårt att välja just en. Om jag får nämna några stycken skulle det vara nudging, statisk och analys och webbutveckling. De kurserna har gett mig större insikt i vilket håll jag vill gå mot i min karriär.

VAD SER DU FRAM EMOT MED DIN PRAKTIK?

Jag ser främst fram emot att får lära mig om branschen och bredda kunskapen jag fått från utbildningen. Förbättra mina färdigheter inom sökoptimering är något jag vill göra under min praktikperiod. Utöver det vill jag dyka djupare inom statistik och Google Ads.

5 snabba

Kaffe eller te? Kaffe
Hund eller katt? Hund men börjar tycka om katter också
Vanilj eller choklad? Choklad alla dar i veckan
Stökigt eller städat? Städat
Facebook eller Instagram? Instagram

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram