Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Välkommen Victor - vår nya praktikant

Victor studerar till B2B-säljare på Affärshögskolan här i Örebro. Han är nu inne på sin sista termin där han under de 12 kommande veckorna kommer ha praktik hos oss här på Digitalpartner.

Några frågor & svar med Victor

Kan du beskriva dig själv?

Jag heter som sagt Victor Hagman, 25 år och har sedan hösten 2020 studerat till B2B-säljare här i Örebro. Numera bor jag i Örebro men kommer från början från östgötska Motala då jag kände att småstadslivet inte var något för mig.

På min fritid så gillar jag att fixa hemma, bygga, meka med diverse elprylar och göra musik. Jag har även lyckats falla för den pågående "padelhypen" som många andra och tackar sällan nej till en match.

Jag är spänd på att få ta del av Digitalpartners verksamhet och för att se vad för spännande och lärorika utmaningar som väntar under de kommande 12 veckorna.

Vad är din favoriträtt?

Jag skulle säga att vi antingen tittar på en klassisk korvstroganoff eller på en krämig och bra komponerad burgare. Såklart har även pommes till burgaren lika stor betydelse där de måste vara salta, riktigt krispiga samt ha en god dipp med en näve chili cheese tops vid sidan av.

Vad är det bästa med att jobba B2B enligt dig?

Det jag tycker är väldigt roligt och viktigt är att man som person representerar företaget man jobbar på och är ansiktet utåt. Att ha och göra med kunder som får den bästa möjliga upplevelsen är något som driver mig något enormt i min vardag.

Vilken är din favoritkurs inom B2B-säljare?

Personligen värdesätter jag praktisk lära och att få möjligheten att utöva sina färdigheter i verkligheten i samband med utbildningen. Att dessutom få förmånen att få ta del av intressanta företags verksamheter är något jag tycker är väldigt värdefullt.

Vad ser du fram emot med din praktik?

Det jag ser fram emot med min praktik skulle jag säga är att jag kommer in i denna 12-veckors period utan att ha någon som helst koll på digital marknadsföring och hur det egentligen fungerar. Jag har alltid tyckt att det verkar som ett intressant arbetsområde och att komma in till och hoppas därför kunna ta lärdom av mycket under den här tiden.

5 Snabba

  • Kaffe eller te? Te.
  • Hund eller katt? Hund.
  • Vanilj eller choklad? Choklad.
  • Stökigt eller städat? Städat. (Dessvärre oftare stökigt.)
  • Facebook eller Instagram? Inget av dem.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram