Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Alan Monfared - Vår nya praktikant

"Jag har längtat till att få se hur en utvecklingteam jobbar på riktigt"

Några frågor & svar från Alan Monfared

Vem är du?

Jag heter Alan Monfared och är 32 år gammal, jag studerar till frontendutvecklare på EC utbildning i Västerås.

Jag har hunnit testat väldigt mycket i mitt liv, både i yrkes och idrotts livet. Jag har spelat väldigt mycket fotboll i min unga dar och spelat för dem flesta lagen i Västerås. Jag har även testat kampsport så som Jujutsu, kickboxning och boxning. Efter gymnasiet så har jag jobbat i många olika branscher som kock, fotograf, transport, integration och hantverkare.

På min fritid så umgås jag mycket med min familj och vänner. Tycker även väldigt mycket om att resa. Men just nu reser jag inte så mycket för att Covid-19 har tyvärr stoppat det hela.

Vad är din favorit maträtt?

Persisk mat!

Vad är det bästa med webbutveckling enligt?

Att man får vara kreativ och att jag får vara med den här digitala världen som jag tror kommer att ta över mer och mer. Programmering för mig är att lite som att spela spel och jag vill bara bli klart med min kod så jag får se resultatet.


Vilken kurs tycker du har varit roligast hittills?

Jag tycker alla kurser har varit roliga på sitt sett men om jag ska välja så tycker jag att JavaScript är väldigt spännande.

6 snabba om Alan Monfared

  • Kaffe eller te? Kaffe!
  • Hund eller katt? Katt.
  • Vanilj eller choklad? Choklad.
  • Stökigt eller städat? Stökigt som en riktigt man.
  • Facebook eller Instagram? Instagram.
  • Fotboll eller hockey? Fotboll alla dar i veckan.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram