Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Välkommen Liva - vår nya praktikant!

Liva läser sin sista termin på Tuc yrkeshögskolan i Jonköping där hon läser programmet E-commerce manager. Kommande 12 veckor ska hon göra sin sista LIA praktik här hos Digitalpartner.

Att våga byta yrket kan vara lite svårt. Men att börja studera till E-commerce manager var utan tvekan bästa valet för mig.

Några frågor & svar med Liva

Kan du beskriva dig själv?

Mitt namn är Liva och jag har nyligen flyttat till Örebro för kärleken. Förutom mina studier spenderar jag mycket tid för att lära känna den fantastiska staden Örebro. 

Jag har stort intresse för bilar, tycker om matlagning och god mat, samt resa och utforska världen.  

Har tidigare studerat juridik i mitt hemland, men insåg att jag inte vill fortsätta med det. Så hamnade jag på yrkeshögskolan för att studera E-commerce. Just nu gör jag min sista LIA period här hos Digitalpartner för att knyta ihop alla delar av utbildningen samt att börja jobba självständigt inom yrket.  

Vad är din favoriträtt?

Det beror på vilken veckodag och månad det är, olika varje gång.

Vad är det bästa med att jobba med Digital marknadsföring?

Att branschen aldrig står still och förändras hela tiden vilket betyder ständig utveckling samt jobba kreativt.  

Vilken är favoritkursen inom E-commerce manager programmet?

LIA är absolut min favorit kurs eftersom där man har alla lite av alla tidigare kurser. LIA ger en möjlighet att tillämpa kunskaper från utbildningen i praktiken, samt bättre förståelse vad man är mer intresserad att jobba med i framtiden.  

Vad ser du fram emot med din praktik?

Under min LIA#2 ska jag driva ett affärsutvecklande projekt kopplat till utbildningen vilket är väldigt spännande och jag ser verkligen fram emot att börja med detta.  

5 Snabba

  • Kaffe eller te? Te.
  • Hund eller katt? Hund.
  • Vanilj eller choklad? Vanilj.
  • Stökigt eller städat? Städat.
  • Facebook eller Instagram? Facebook.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram