Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Välkommen praktikant-Josefine!

Vem är du?

Jag heter Josefine Nylander, är 22 år och bor på söder i Örebro tillsammans med min sambo och våran hund Ralf, som är av rasen Fransk bulldog. På min fritid brukar jag ofta hitta på saker tillsammans med lilla vovven och sambon. Jag är en person med mycket energi som tycker om att lära mig nya saker, men uppskattar också en lugn kväll i soffan med någon bra serie och gott att äta.

Vad fick dig att söka praktik hos oss på Digitalpartner?

Jag pluggar till affärsutvecklare inom besöksnäring på YrkesAkademin (Örnsköldsvik), men är mest intresserad av marknadsföring. Av den anledningen sökte jag min andra LIA hos Digitalpartner då jag tror att jag kommer att lära mig mycket marknadsföring, men också allt annat runt omkring. Praktiken sträcker sig över 10 veckor.

Berätta mer om din utbildning!

Utbildningen jag läser är en 2-årig yrkeshögskoleutbildning som handlar om affärsutveckling med kurser som bland annat affärsutveckling, projektledning, marknadsföring, digital strategi, ledarskap och affärsmannaskap. Det är en väldigt bred utbildning som kan leda till mycket jobb inom många olika områden. Jag tycker att utbildningen passar mig bra eftersom att jag vill ha en bred kompetens inom företagande och utveckling inom olika områden inom detta. Jag skulle säga att mina favoritkurser har varit marknadsföring och digital strategi.

Vad är dina förväntningar?

Mina förväntningar av praktiken är att jag ska få en större förståelse för marknadsföring och att jag kan tillämpa mina teoretiska kunskaper på ett praktiskt sätt samt också förstå hur ett företag som Digitalpartner arbetar i sin helhet.

5 snabba

  • Kaffe eller te? Te.
  • Hund eller katt? Hund!
  • Stökigt eller städat? Städat.
  • Facebook eller Instagram? Instagram.
  • Utekväll eller hemmakväll? Hemmakväll.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram