Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Välkommen Nova vår praktikant


Vem är du?

Jag heter Nova och går i 9an på kunskapsskolan Örebro. Om jag skulle välja ett ord för att beskriva mig själv så skulle det nog vara kreativ. Jag tycker om att hålla på med roliga projekt på fritiden så som t. ex utveckla hemsidor, sy och skriva. Dock så skulle jag ändå säga att min största hobby just nu är beachvolleyboll. På sommarn brukar jag och min familj åka runt mellan olika turneringar och läger över hela Sverige för att tävla i sporten.

Vad ska du gå på gymnasiet?

Jag har valt att gå samma linje som min bror, teknik på tullängen. Anledningen till att jag valde just teknik var huvudsakligen på grund av mitt intresse för datorer och webbutveckling, men även för att jag var intresserad av inriktningen design och produktutveckling. Jag kommer dock inte få välja någon inriktning innan jag börjar 2an men just nu ser jag fram emot bara att börja på gymnasiet. Valet känns egentligen ganska självklart eftersom jag länge var inne på att gå estet ett tag och så är produktdesign-inriktningen som ett perfekt mellanting mellan både estet och teknik.

Vad ser du fram emot med din praktik?

Jag ser särskilt fram emot att lära mig mer om SEO optimering och olika knep för att få en sida att ranka högre, men självklart är jag även intresserad av att lära mig mer om bild och video-redigering samt webbutveckling.

Varför började du utveckla hemsidor?

Det började egentligen med att vi fick reda på att mammas kompis höll på med webbdesign och det var då jag och min bror (Hector) fick idéen att prova på webbutveckling. Det började med att vi kollade upp videos på youtube om hur det gick till och sedan, när vi hade lärt oss lite mer, började vi utveckla sidor åt mindre företag.

5 snabba

  • Kaffe eller te? Te.
  • Hund eller katt? Katt!
  • Stökigt eller städat? Vill ha städat men blir oftast stökigt.
  • Facebook eller Instagram? Instagram.
  • Utekväll eller hemmakväll? Hemmakväll.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram