Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Digitalpartner kickstartar hösten med nya projekt

Frukostmöte för att planera in kommande uppdrag

Vi är heltaggade för att hösten äntligen är här med alla nya häftiga uppdrag vi har fått och har på gång. Stort tack för förtroendet att få uppdrag inom allt från webbutveckling, foto, video till e-handel!

Några utvalda projekt under hösten 2022:

  • Ny e-handel åt Malmöbaserade Glensia
  • Ny e-handel med återförsäljarinloggning åt Örebrobaserade Malvia
  • Videoproducering till rikstäckande Malte Månson på 5 av deras 16 verkstäder
  • Fotografering, video och ny hemsida åt Örebrobaserade Arton1 projekt
  • Ny hemsida till Riksförbundet DHB

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram