Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Välkommen Malou - vår nya praktikant

Berätta lite om dig själv!

Mitt namn är Malou Andersson, jag är 23 år gammal och bor i Karlskoga med min sambo. På min fritid brukar jag passa på att träffa min familj och mina vänner över fika, middagar eller en promenad.

Annars så studerar jag på Karlstad universitet där jag läser media och kommunikation och ska nu göra 10 veckor av praktik här på Digitalpartner. Utöver studierna jobbar jag även extra på ett gym i Karlskoga där jag har hand om receptionen och kundtjänsten, så det blir även att jag passar på att träna lite efter jobbet när tiden räcker till.

Kan du berätta lite mer om din utbildning?

Jag läser ett 3 årigt program inom media och kommunikation med inriktning på digitala medier och analys. Utbildningen börjar väldigt brett med gemensamma kurser inom media och kommunikationsvetenskap och inriktar sig sedan på digitala medier och analys och då över går även utbildningen till engelska. Nu gör jag min näst sista kurs på utbildningen där jag har 10 veckor praktik och till våren vankas C-uppsats. Så i juni ska jag ha en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap.

Vad ser du mest fram emot med praktiken?

Jag tycker det ska bli spännande att få se hur det är att arbeta med digitala medier i praktiken och inte bara läsa om det teoretiskt. Det bästa med min praktikplats är att jag ska få testa på alla olika delar av att jobba på en mediebyrå. Det är perfekt för mig som vill få känna efter och se vad jag tycker är roligast.

5 snabba

Youtube eller Tiktok? Tiktok.

Kaffe eller te? Kaffe.

Stökigt eller städat? Städat.

Hund eller katt? Katt.

Choklad eller vanilj? Choklad.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram