Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Träffa oss på bomässan i helgen

I helgen hittar ni oss på bomässan i Conventum Arena.

I helgen går Örebros största bomässa Bostad 2022 av stapeln i Conventum Arena i Örebro. På bomässan kan du få svar på alla dina frågor kring boende.

Bomässans öppettider är:

Lördag den 12 nov 2022 10.00 - 17.00
Söndag  den 13 nov 2022 10.00 - 15.00

Ni är super välkomna att komma fram och prata med oss på bomässan i helgen. Vi kommer vara där både lördag och söndag och ni hittar oss i monter 4:D.

Du kan läsa mer om vad mässan Bostad 2022 har att erbjuda här.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram