Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Välkommen Nigel Bradford- Vår nya praktikant

Nigel Bradford.

Varmt välkommen till Digitalpartner Nigel, kan du berätta lite om dig själv?

Jag föddes i Manchester och flyttade till London där jag arbetade som grafisk designer/kreativ chef. Jag kom till Sverige för 20 år sedan (jag har en svensk fru) och efter att ha varit tillsammans i London i många år - bestämde vi oss för att komma till Sverige. Det fungerar bra – men de långa vintrarna är inte roliga!

Berätta mer om ditt yrkesliv!

Min expertis och erfarenhet är grafisk design och jag älskar att göra nya logotyper, årsredovisningar - speciellt när jag kan göra något lite annorlunda och "out of the box". Jag hade ett eget företag i Örebro i 15 år och nu frilansar jag. Jag hoppas kunna erbjuda Digitalpartner ett nytt och fräscht sätt att designa och lära mig lite mer om den digitala sidan.

Kan du nämna något som vi inte vet om dig?

Jag är en seriös golfspelare på min fritid och har slagit Colin Montgomery i en match.

Vilket är ditt drömresmål?

Mitt dröm resmål är till Lofoten i Norge.

5 snabba frågor:

  • Sveriges öst- eller västkusten? Väst
  • Man City eller Man Utd? Leeds Utd 🙂
  • Vinter eller sommar? Sommar, 100 %
  • Öl eller vin? Öl
  • Fish and chips eller skagenröra? Skagenröra

Kontaktuppgifter till Nigel Bradford

Varmt välkommen än en gång!

Vi ser mycket fram emot att få lära känna dig och få se alla fantastiska designer du skapar under din praktik hos oss!

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram