Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Digital marknadsföring för 2021

15 januari, 2021

Har ditt företag nya mål för digital marknadsföring för 2021?

Här har vi samlat 3 tips för kommande året som vi tror kommer att hjälpa er med den digitala marknadsföringen under 2021. Dessa är enkla men väldigt relevanta knep. Vissa känner ni säkert igen men kanske hittar ni något som är nytt. Eller kan det kanske vara att ni känner till samtliga men slutat använda dem? Oavsett så kommer några godingar!

Tips inför 2021.

1. Meta Description

Under 2020 fanns ingen meta desciptions i 32% av annonseringen på Google. Under 2009 har Google gått ut med att meta desctiption inte ger bättre Google rating. Däremot får man bättre click-through-rate (CTR) med hjälp av meta description och det är därför det är så viktigt att inte missa det! Väldigt enkel sak att åtgärda.

2. Använder fler <H2-6> i dina rubriker

Underlätta läsning för dina besökare. Det blir jobbigt att läsa en text som bara är en text. Bryt av texten med några rubriker. Det blir lättare att läsa samtidigt så kommer din text att se finare ut. Läsaren kommer att kunna vila ögonen och chansen att han eller hon läser hela texten och inte lämnar din sida. Ha som en tumregel att ha 2-3 st <H2> och 3-4 st<H3> osv. Glöm inte att ha nyckelord i dina rubriker!

3. Engagera dina besökare

Ett tips som är framförallt anpassat för sociala medier. Precis som det låter. Engagera dina besökare. Ställ en fråga, gör en quiz eller kanske en omröstning. Du skapar intresse och engagemang bland dina besökare. På det viset får du trogna följare som kommer att fortsätta följa dig och finna din sida rolig och inspirerande.

Din moderna webbyrå för digital marknadsföring.

Vi finns på Instagram, LinkedIn och Facebook. Följs oss där för mer tips, inspiration och helt enkelt goda råd. Där kan ni även ställa frågor till oss och dela i våra quiz och undersökningar.

Få en gratis SEO guide för 2022

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotoroptimeringsguide helt kostnadsfritt!

Fyll i din Emailadress

Bli en partner du med!

Vi har ett stort utbud av tjänster inom webbutveckling, digital marknadsföring och digital strategi. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för att ta ert företag till nästa nivå.

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
pencilenvelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram