Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Tack Digitlive för förtroendet och den fina gåvan

Vi på Digitalpartner är tacksamma för förtroendet som Digitlive har givit oss och vi är väldigt stolta över hemsidan som vi producerat till det här spännande eventet.

Digitlive - Live it or Leave it är ett event som går av stapeln den 10 september 2020 på Conventum Arena. Det är ett evenemang som vill avdramatisera digitaliseringen och visa på framtidens möjligheter.

De har lyckats samla ihop ett fantastiskt startfält av föreläsare eller inspiratörer som dom kallar dom. Det är verkligen en fantastisk skara föreläsare som kommer till Örebro i september så se till att boka din biljett till evenemanget.

Vi vill också passa på att tacka för den fina gåvan som vi fått.

Än en gång tack Digitlive för förtroendet och gåvan.

Och se nu till att boka din biljett till Digitlive - Live it or Leave it readan idag

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram