Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Milstolpe uppnådd i januari

Genom Google Ads har vi hjälpt våra kunder att nå nya höjder under januari månad!

Under januari månad har vi hjälpt våra kunder till minst 100 000kr i nya uppdrag eller försäljningar bara genom Google Annonsering. Det här är en milstolpe vi haft och nu är den uppnådd!

Vad betyder de olika mätvärdena?

  • Konverteringsvärde: Står för hur mycket konverteringarna under månaden har varit värda i kronor. En konvertering kan vara allt från att ett kontaktformulär fyllts i på hemsidan till ett faktiskt köp i en e-handel.
  • Exponeringar: Det är hur många gånger dina annonser visats för någon som sökt efter det du annonserar för. En person kan ha sett dina annonser flera gånger innan den valt att klicka in till hemsidan eller e-handeln.
  • Genomsnittligt CPC: Det är den genomsnittliga kostnaden per klick till hemsidan eller e-handeln.
  • Kostnad: Det är vad annonseringen har kostat för våra kunder under månaden. Det har alltså gett ett ROI (return of investment) på 4 gånger pengarna. Så för varje satsad krona har kunderna fått tillbaka minst 4 kronor!

248 000 visningar av våra kunders annonser

Det fina med att annonsera på Google är att annonserna bara visas för de som är intresserad av det ni erbjuder. Det ger en hög relevans och ni når ut till er målgrupp när de är långt fram i köpprocessen. Tänk er själva att ni driver en lunchrestaurang i centrala Örebro och ni inte syns på sökningen "lunch i centrala Örebro". Ja då går ni miste om dessa lunchgäster då de hamnar hos er konkurrent istället. Det vill vi hjälpa er att undvika, så era potentiella kunder hamnar hos er istället!

Hur ser era målsättningar & visioner ut?

Vi har som vision att hjälpa våra kunder till ökad omsättning och bättre lönsamhet. Vårt mål för februari månad är att hjälpa våra kunder till 150 000kr i nya affärer bara genom Google Ads!

Viktor Hörman

VD / Digital Strateg

Kontakta mig

viktor@digitalpartner.se
+46 (0) 70 492 73 80

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram