Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

5 bra gratisprogram för videokonferenser

Digitalpartner
7 maj, 2020

I dessa tider när vi inte kan träffas på samma sätt är det viktigt att fortsätta kunna hålla kontakten. Tillförlitliga videokonferenser har blivit allt mer lättillgängliga och det finns idag en massa olika program för att hålla videokonferenser. I detta inlägg tipsar vi om några av de bästa gratispgrammen för att hålla möten och konferenser online.

Zoom Meetings

Med Zoom kan du hålla möten online från stationära och mobila enheter. Det går snabbt och enkelt att installera och erbjuder ett stort utbud av olika funktioner. Programmet ger både video och ljud i HD samt tillåter upp till 1000 deltagare samtidigt.

Google Hangouts

Google Hangouts är ett verktyg som har fokus på snabbhet och bekvämlighet och passar perfekt för mindre möten. Det går att använda i webbläsare, men det finns även appar att ladda ner för Chrome OS, iOS och Android. Videosamtal är begränsade till 10 deltagare.

Cisco Webex Meeting

I Cisco Webex Meeting kan du hålla videomöten i HD med upp till 100 personer. Det går att ha privata chattrum samt skärmdelning. Gratispaketet ger dig 1 GB molnlagring samt obegränsade antal möten.

Free Conference

För att använda Free Conference behöver du inte installera någon programvara. Du kan delta i både text och videochattar. Fil- och skärmdelning är tillgängligt. Det maximala antalet personer i ett videosamtal är 5 personer.

8x8 Video Meetings

8x8 Video Meetings har anpassade webbläsartillägg som gör att du exempelvis kan schemalägga möten. Du kan dela din skärm, chatta med deltagare, spela in möten och skapa live-streams.

Få en gratis SEO guide för 2022

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotoroptimeringsguide helt kostnadsfritt!

Fyll i din Emailadress

Bli en partner du med!

Vi har ett stort utbud av tjänster inom webbutveckling, digital marknadsföring och digital strategi. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för att ta ert företag till nästa nivå.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
pencilenvelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram