Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

5 anledningar varför du ska ta personalfoton

Morgan Green Svensson
28 december, 2022

Personalfoton är en viktig del av marknadsföringen och presentationen av ett företag. De ger en personlig touch och skapar en känsla av närhet och relation till kunderna. Personalfoton kan också stärka teamkänslan och bidra till en gemensam identitet inom företaget samt visa på den kompetens och erfarenhet som finns hos medarbetarna.

Dessa faktorer kan öka förtroendet hos kunder och partners samt öka säljpotentialen för företaget. Investera därför i professionella personalfoton för att öka förtroendet hos kunder och partners, stärka teamkänslan och visa på den kompetens och erfarenhet som finns inom företaget.

Här listar jag 5 anledningar varför det är värt att investera i professionella porträtt/personalfoton.

Öka säljpotentialen

Genom att använda professionella personalfoton på hemsidan, i sociala medier och i andra marknadsföringsmaterial kan du öka förtroendet hos potentiella kunder och partners. Det visar att du tar din verksamhet på allvar och att du är beredd att investera i din egen presentation. Dessutom kan personalfoton ge en personlig touch och skapa en känsla av närhet och relation till kunderna.

Stärka teamkänslan

Personalfoton kan också bidra till att stärka teamkänslan och en gemensam identitet inom företaget. Det är en möjlighet att visa upp alla medarbetare och deras ansikten, vilket kan skapa en känsla av gemenskap och samhörighet. Det kan också vara en bra möjlighet att få alla att känna sig sedda och viktiga för företaget.

Visa personlighet och kompetens

Genom att visa upp personalfoton kan du ge en bild av varje medarbetares personlighet och kompetens. Det kan hjälpa kunder och partners att lära känna er och få en förståelse för vilka som jobbar på företaget. Det kan också ge en möjlighet att visa på den kompetens och erfarenhet som finns inom företaget, vilket kan vara viktigt för att öka förtroendet hos kunderna.

Ge en professionell image

Personalfoton bidrar även till ett professionellt intryck och visar att du är seriös och värdig att samarbeta med. Det kan också ge en signal om att du har en välstrukturerad och välorganiserad verksamhet. Detta kan vara viktigt för att öka förtroendet hos kunder och partners och skapa en professionell image för företaget.

Skapa en gemensam nämnare

Personalfoton kan också användas för att skapa en gemensam nämnare för alla medarbetare, till exempel genom att använda samma fotograf och fotostil. Det kan ge en enhetlig och professionell känsla över hela företaget. Att ha en rödtråd i sina foton kan vara viktigt för att skapa en gemensam identitet och för att ge en enhetlig image till kunder och partners.

Är du intresserad av att ta personalfoton?

Då kan du läsa mer här eller kontakta oss!

Få en gratis SEO guide för 2022

Signa upp för nyhetsbrev och få din sökmotoroptimeringsguide helt kostnadsfritt!

Fyll i din Emailadress

Bli en partner du med!

Vi har ett stort utbud av tjänster inom webbutveckling, digital marknadsföring och digital strategi. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för att ta ert företag till nästa nivå.

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
pencilenvelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram