Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

DIN MODERNA WEBBYRÅ

DIGITALPARTNER EUROPE AB

Vi är en digital partner att lita på. Hos oss står du som kund alltid i centrum. Vi hjälper ditt företag med sökmotoroptimerade hemsidor, pricksäker marknadsföring och mycket mer. Med vår helhetslösning tar vi din digitala närvaro till nästa nivå!

Vi hjälper er att växa

Vår kärnverksamhet är sökmotorannonsering och hemsidesbyggande, men vår viktigaste uppgift är att assistera er i tillväxtresan!

Affärsidé

Vår affärsidé bygger på att erbjuda verksamheter datadriven digital marknadsföring och webbplatser som konverterar. Service, kvalité och förtroende är ledord för oss och därför får alla våra kunder en personlig kontaktperson!

Mission

Är att hjälpa verksamheter att växa och maximera sin potential digitalt. Vi är en digital helhetspartner, genom en kontakt och ett företag erbjuder vi många tjänster som både genererar intäkter och låter våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet!

Vision

Vår vision är att bli marknadsledande inom digital utveckling till verksamheter i Sverige!

Om oss

Hur började allt?
Viktor Hörman startade en e-handelsbutik under tiden som han studerade Sales Manager Digital och Conversion Manager. Han kom i kontakt med medgrundaren Tore Halvdansson  som ville starta ett företag inom SEO. Det som till slut formades till en webbyrå.
Digitalpartner Europé AB består av: Digitalpartner, Sitepartner och Searchpartner.
Vi är 3 anställda som är utbildade inom olika områden inom webbutvecklingen och digitalmarknadsföringen.

Hur ser framtiden ut?
Vi är ett litet företag så vi kan bara bli större och växa mot nya höjder. Det finns mycket outforskat framför oss och det ser vi fram emot att upptäcka. Vi ser fram emot nya samarbeten och nya kunder som kan vägleda oss in nya branscher och ge oss nya erfarenheter.

Fem anledningar att välja Digitalpartner

1. Vi är ett litet företag.

Vi har tid för dig och dina idéer. Vi jobbar som ett team för att skapa de bästa förutsättningar för dig som är kund hos oss. 

2. Utbildad personal.

Alla våra anställda är utbildade inom digital marknadsföring och webbutveckling. Med andra ord vi är expert inom respektive områden.

3. Långsiktighet.

Vi är måna om ditt företag och ser till att göra rätt från början så det går bra för dina affärer i längden. Vi är måna om vårt företag och vill förknippas som pålitliga och bygga långsiktiga samarbeten med våra kunder.

4. Flexibla.

Vi hjälper till med det mesta. Självklart arbetar vi flexibelt och efter våra kunders önskemål. Vi är en digital partner att lita på!

5. Tillängliga.

Vårt kontor är belägen i centrala Örebro. Hit kan du enkelt ta dig även om du kommer med tåget, bussen eller bilen. Det är bra förbindelser och även goda möjligheter att avnjuta en god lunch i anslutning till våra kundmöten. 

Låter det här intressant?

Ja i så fall...

Prata med oss!

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram