Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

BeeLife

Vackra bivaxdukar för miljövänlig matförvaring

Bakgrund

BeeLife är ett av våra egna varumärken. Vi skapade BeeLife för att visa på vår egen kompetens inom marknadsföring, strategi, webbutveckling och mediaproduktion. Vi har här skapat ett showroom för dig som potentiell kund där vi visar upp vad vi kan "på riktigt".

Att det blev just BeeLife och försäljning av bivaxdukar var lite av en slump. Vi letade efter en produkt som låg i tiden och hade potential att växa och det har vi verkligen gjort. Välkommen in och kika på vår egna webbshop.

Uppdrag

Uppdraget är att visa upp ett helhetskoncept med alla delar som man kan tänkas behöva för att driva en framgångsrik e-handel.
Webbutveckling - Bygga en välfungerande E-handel
Mediaproduktion - Foto & video till webb, annonsering och sociala medier 
Digital marknadsföring - annonsering i alla tänkbara kanaler. Ex Google, Facebook och med influencers
Digital strategi - Uppsatta strategier och konverteringsoptimering grundade i analys av statistik 

Resultat

Resultatet kan bara framtiden visa då projektet är under ständig utveckling men vi är oerhört stolta av det vi hittills har åstadkommit. 

Vi har en välfungerande e-handel där all tänkbar statistik visar att allt går åt rätt håll och att det är ett projekt att vara stolta över.

Välkommen in och ta en titt.
Till BeeLife

Beställningar

Antal order under första 2 månaderna
167

Sålda artiklar

Antal sålda 3-pack bivaxdukar under första 2 månaderna
472

Nöjda kunder

3 av 4  kunder ger oss högsta betyg
50%

ROAS

Return of ad spend (Värde på annonseringen)
290%

Några ord från våra BeeLife kunder

"Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!"

Viktor Hörman
VD Digitalpartner

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram