Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Välkommen till Digitalpartner Lucas Galovan

Lucas Galovan Foto: Helena Galovan

Varmt välkommen till Digitalpartner Lucas, hur känns det att börja internship hos oss?

Det känns väldigt roligt. Ser verkligen fram emot att växa inom digital marknadsföring och bidra med så mycket värde som möjligt till Digital Partner och dess kunder.

Berätta mer om ditt yrkesliv & studieliv

2019 startade min karriär inom sociala medier. Allt började med en semesterresa till Bali som utvecklades till en spännande karriär inom sociala medier och digital marknadsföring. I Bali paradiset började jag jobba med företag och deras Instagram konton och snabbt fann jag kärleken till yrket och började generera 10.000 följare varje månad med organisk tillväxt. Hösten 2019 bestämde jag mig för att djupdyka ännu mer inom sociala medier och marknadsföring så jag började studera vid Affärshögskolan i Örebro med inriktningen “Säljare B2B & marknadsföring”. Efter slutförda studier (nörd som jag är) bestämde jag mig för att gå ännu djupare, så hösten 2023 började jag mina studier vid Noroff School of Technology & Media med inriktning digital marknadsföring där jag för närvarande studerar med examen datum 18 oktober 2023. 

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Förutom digital marknadsföring och nörda ner mig i marknadsföring analyser och skapa vinstdrivande annons- kampanjer så tycker jag om musik, promenader och umgås med familj och vänner. 

Vilket är ditt bästa resmål?

Bali

Kan du nämna något som vi inte vet om dig?

Har skrivit musik med Carola Häggkvist

5 snabba frågor:

  • Kaffe eller te? Kaffe
  • Musik eller sport? Musik
  • Sommar eller vinter? Sommar
  • Örebro eller Stockholm? Örebro
  • Köttbullar eller Korvstroganoff? Köttbullar

Kontaktuppgifter till Lucas Galovan

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram