Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Nyheter

Välkommen Jakob vår nya Digital Media Producer

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är 30 år och bor i Rynninge med min sambo Julia och våra två katter. På fritiden brukar jag mest hålla mig sysselsatt med saker där jag får utlopp för min kreativitet eller fördjupa mina kunskaper inom animering.

Vad gjorde du innan du började hos oss på Digitalpartner?

Tidigare har jag jobbat på produktionssidan hos både byråer och in-house där jag producerat allt från tryckta broschyrer åt lokala företag i Norrland till reklamfilmer som gått på TV i Georgien. Det som ligger mig varmast om hjärtat är i alla fall att få animera. Oavsett om det är en logoanimering på 3 sekunder eller en explainer på flera minuter.

Vad är det bästa med att jobba med grafisk design?

Det bästa är att få hjälpa kunder förverkliga sin vision. Jag älskar att lösa kreativa problem och att få börja ett projekt med en tom arbetsyta som man sedan får börja fylla med idéer är det bästa som finns. 

5 snabba

Kaffe eller Te? Te

Vanilj eller choklad? Choklad

Youtube eller TikTok? Youtube

Stökigt eller städat? När det inte är städat är det organiserat kaos.

Sommar eller vinter? Vinter.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi är en helhetslösning för ditt företag. Vi har kompetens inom en mängd områden. Bland annat inom:

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookuseruserstagmap-markercalendar-fullsmartphonebubblecheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram