Kategori: Senaste nyheter

De senaste nyheterna från Digitalpartner

Kategori: Senaste nyheter

april 5, 2021
Webinar hos Aktiespararna om marknadstrender och e-handel

Välkommen till Aktiespararnas digitala event där vår VD Viktor Hörman talar om marknad och e-handelstrender! Onsdag 7 april kl 18.00 Via zoom - Anmälan görs hos aktiespararna Gratis för medlemmar hos aktiespararna Maxat innehåll!

Läs nyheten
november 2, 2020
Vårt nya kontor på Klostergatan 15

Välkomna till vårt nya kontor på Klostergatan 15. Lär mer om vårt nya kontor!

Läs nyheten
augusti 19, 2020
Våren och sommarens projekt 2020

Vi har under våren och sommaren haft en hel del projekt som vi inte berättat så mycket om tidigare. Så vi tänkte ta tillfället i akt och visa upp lite av vad vi gjort. Många av våra projekt kan du hitta bland våra kundcase. Vi har bland mycket annat exempelvis byggt hemsidor åt MyOffice Sweden […]

Läs nyheten
maj 12, 2020
Morgan är nu anställd på Digitalpartner

Vi kan med glädje meddela att Morgan numera är anställd på Digitalpartner!  Till sommaren tar Morgan examen som Frontend-utvecklare och han kommer efter sommaren börja arbeta på heltid hos Digitalpartner. Morgan började sin praktik här i oktober och efter ett väldigt bra arbete tillsammans har han nu påbörjat sin anställning hos oss. Vilken succé! Grattis […]

Läs nyheten
januari 31, 2020
Milstolpe uppnådd i januari

Genom Google Ads har vi hjälpt våra kunder att nå nya höjder under januari månad!

Läs nyheten

"Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!"

Viktor Hörman
VD Digitalpartner

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Sportklubb ÖSK emblem digitalpartner

Örebro SK spelar fotboll i Allsvenskan och hoppas på en position på övre delen av tabellen. Vi sponsrar ÖSK för att lindra tappet utan publik den här säsongen.

Från vårt kontor i Örebro hjälper vi företag med digital marknadsföring, webbutveckling & digitala strategier!

Copyright © 2021  Digitalpartner Europe AB.
En del av Partnergroup.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram