Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Kunskapsbankskategori: Instagram

Kunskapsbankskategori: Instagram

3 september, 2021
Schemalägg en händelse (story) på Instagram och Facebook [2021]

Visste du att det nu är möjligt att schemalägga händelser i förväg på Instagram och Facebook? Så här gör du!

Läs nyheten
23 juni, 2021
6 enkla tips för att skapa content i sociala medier

Att skapa content som väcker uppmärksamhet kan ibland vara en utmaning. Men med ett tydligt syfte och struktur blir det mycket enklare!

Läs nyheten
25 mars, 2021
Sociala medier 2021

Vi på Digitalpartner har sammanställt en lista över sociala medier 2021. Missa inte detta! Det existerar sociala medier efter färg […]

Läs nyheten
8 december, 2020
18 viktiga begrepp inom sociala medier

Kan begreppen inom sociala medier förvirra dig? Då är det här blogginlägget för dig. Vi har här samlat 20 begrepp som är bra att ha koll på inom sociala medier. Häng med så går vi igenom vad dem betyder!

Läs nyheten
20 november, 2020
25 viktiga begrepp inom annonsering

Det finns så många begrepp inom annonsering och marknadsföring och det är svårt att hålla koll på alla. Därför har […]

Läs nyheten
12 januari, 2020
Vad är social selling?

Sammanfattning som beskriver Social Selling Social selling ger säljare möjlighet att pricksäkert samla in nya leads. Det ger säljare möjligheten […]

Läs nyheten
8 december, 2019
Bildstorlekar sociala medier 2021

En optimal och komplett guide för sociala medier bildstorlekar till företag. Varsågod! Här kommer en guide med bildstorlekar sociala medier, […]

Läs nyheten

"Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!"

Viktor Hörman
VD Digitalpartner

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram