Sommarkampanj 2021

Vi tar hand om era sociala medier!

Ta mig till kampanjen

Kundcase

Multify AB

Multify AB assisterar tandkliniker som vill ta steget att driva sin klinik i ett eget bolag.

Läs mer
Autogrind

Autogrind är en e-handel som säljer automatiska säkerhetsprodukter till fastigheter som är anpassade för nordiskt klimat.

Läs mer
ICA Supermarket Näsbyhallen

Under hösten har vi skapat en hemsida åt ICA Supermarket Näsbyhallen. Vi har också designat ett orderhanteringssystem som används för att behandla beställningarna som butiken får in.

Läs mer
Kunskapens Generation

Kunskapens Generation beskriver sig själva som en svensk förening som strävar efter kreativitet, god kompetens och entreprenörskap i syfte om våra barns och ungdomars uppväxt enligt svenskt intercivilisatoriskt sätt.

Läs mer
ELC AB

ELC AB beskriver sig själva som ett fullserviceföretag, etablerat 2006 i Sverige. Företaget erbjuder ett varierat utbud av tjänster inom internationell rätt och alla juridiska områden i Sverige.

Läs mer
ND Service AB

ND Service AB erbjuder kompletta tjänster inom trädgårdsanläggning, markanläggning och fastighetsservice.
Behöver du utföra anläggningsarbeten så ta kontakt med ND Service AB.

Läs mer
Sigma Polymer Group

Sigma Polymer Group tillverkar och säljer tekniska komponenter i gummi, gummi till metall, silikon och Polyuretan (PU).

Läs mer
SAM truckutbildning

Sam truckutbildning AB erbjuder truckutbildningar till både företag och privatpersoner. Utbildningar är av högsta kvalitet där säkerhet står i fokus. De är prisvärda och tidseffektiva och leds av instruktörer som är certifierade enligt truckläroplanen TLP10.

Läs mer
Travsportens Golfchampionat

Travsportens Golfchampionat är ett årligt event där travsportens bästa golfare och travbana utses. Deltagare är de verksamma inom Svenska Travsporten exempelvis tränare, kuskar, uppfödare, skötare, ägare och övriga som arbetar eller är nära Travsporten.

Läs mer
Digitlive - Live it or Leave it

Digitlive - Live it or Leave it är ett heldagsevent som hålls på Conventum Arena i Örebro och har de främsta av Sveriges experter på framtidens digitalisering.

Läs mer
MyOffice Sweden AB

MyOffice erbjuder konferensrum, kontorsplatser och kontorsrum utifrån dina behov. Men det är också mycket mer än bara kontor, tillsammans med de ca 90 företag som finns här idag skapas möjligheter för affärer och nätverk.

Läs mer
Gullbergs sten

Gullbergs Sten -& Fasadvård AB är ett företag med mångårig erfarenhet inom stenarbeten. De arbetar främst med renovering och har arbetat med många kulturbyggnader genom åren.

Läs mer
Proffsgymnasiet

Proffsgymnasiet har praktiska utbildningar inom fordonsbranchen. Deras ambition är att skolan ska vara en plats för idéer och entreprenörskap.

Läs mer
Örebro Fasad & byggkonsult AB

Örebro fasad AB är ett familjeföretag från Kumla som ägnar sig åt puts och fasadarbeten. De riktar sig till både privatpersoner och företag. De har också gjort en del renovering av kulturbyggnader.

Läs mer
X-countrycoachen

X-Countrycoachen erbjuder skidlektioner året om för privatpersoner eller företag. Lektionerna finns individuellt eller i grupp.

Läs mer
Truckakademin

Truckakademin är ett utbildningsföretag som ägnar sig åt truckförarutbildningar. De har certifierade truckinstruktörer som sätter säkerheten i fokus. De tillhandahåller utbildningarna i Örebro eller på just ditt företag i hela Sverige.

Läs mer
Nyfiken Örebro Podcast

Nyfiken Örebro är en podcast om socialt engagemang, näringsliv och arbetsmarknad med utgångspunkt från Örebro Län.

Läs mer
KH Konst & Antik

KH konst & antik är en butik som inriktar sig på att sälja konstverk och skulpturer. De säljer både till privatpersoner och företagskunder i olika smak och prisklasser.

Läs mer
Hearman

Hearman med Hasse Hörman i spetsen har hjälpt kunder att fokusera på sin kärnverksamhet i över 20 års tid.

Läs mer
Hair & Beauty

Hair & Beauty är en frisersalong i kumla. Herr- och damklippning, permanent, färgning och slingor är några tjänster som de erbjuder. Ta dig en avslappnande stund i en inbjudande miljö och låt personalen ta hand om dig.

Läs mer

Bli en partner du med!

Vi har ett stort utbud av tjänster inom webbutveckling, digital marknadsföring och digital strategi. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för att ta ert företag till nästa nivå.

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Sportklubb ÖSK emblem digitalpartner

Örebro SK spelar fotboll i Allsvenskan och hoppas på en position på övre delen av tabellen. Vi sponsrar ÖSK för att lindra tappet utan publik den här säsongen.

Från vårt kontor i Örebro hjälper vi företag med digital marknadsföring, webbutveckling & digitala strategier!

Copyright © 2021  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubblesmile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram