Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

We Are Bowling

Kund

We Are Bowling

När

2022

Bakgrund

We Are Bowling

Med Bowling Reinvented (bowling återuppfunnet) sammanfattar We Are Bowling sin affärsidé. Genom gedigen kunskap om branschen, avancerad teknik och internationella samarbeten tar de sig an världsmarknaden för att utveckla spelet och komma närmare människorna.

Vi på Digitalpartner är stolta att få vara en del av det här spännande projektet.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras suscipit dignissim sapien, vitae posuere felis tempor vel."
Niklas & Lennart
Saxå Golfklubb

Uppdrag

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag var att bygga en helt ny webb till deras internationella lansering och skapa bilder och videor som säljer in alla delar av verksamheten.

Uppdraget innehöll:

  • Webbproduktion med specialanpassningar
  • Fotografering
  • Filmning
  • Webbhotell & trygghetsavtal
  • SEO 

"Vi är väldigt nöjda med Digitalpartners arbete. Hemsida, bilder och filmer som skapats åt oss har överträffat våra förväntningar. Noggranna och kunniga. Vi kan varmt rekommendera dem."

Eddy Fransson, We Are Bowling

Helhetskonceptet

Blixtrande snabb webb

Med vår snabbhetsoptimering så laddar webbplatsen imponerande snabbt.

Professionellt producerade foton & filmer

Snygga och anpassade foton & filmer för webb och sociala medier

Helt egen design byggd i Wordpress och Oxygen

Webbplatsen är byggd i Wordpress med Oxygen allt för en enkel administration och enastående snabbhet.

Resultat

En modern webb med fantastiska bilder och filmer

Webbplatsen har en tilltalande och modern stil. Där bilder & videos står i fokus. Allt producerat av oss på Digitalpartner.

"Det räcker inte med att bara synas, ni ska också se bra ut."

Thomas Santoso Westberg
Digital Content Producer

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Sportklubb ÖSK emblem digitalpartner

Örebro SK spelar fotboll i Allsvenskan och hoppas på en position på övre delen av tabellen. Vi sponsrar ÖSK för att lindra tappet utan publik den här säsongen.

Copyright © 2022  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram