Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Travsportens Golfchampionat

Travsportens Golfchampionat

Travsportens Golfchampionat är ett årligt event där travsportens bästa golfare och travbana utses. Deltagare är de verksamma inom Svenska Travsporten exempelvis tränare, kuskar, uppfödare, skötare, ägare och övriga som arbetar eller är nära Travsporten.

Det är ett gäng trav och golf entusiaster, Gölfhälja Real Agents KB, som tillsammans med Svensk Travsport står som arrangör. Vinnaren får ikläda sig en stilig kavaj samt lyfta en fantastisk buckla. Dessutom har arrangören tillsammans med sponsorerna samlat ihop ett digert prisbord.

Missa inte årets event, gå in på Travgolf.se och anmäl dig idag!

Vi på Digitalpartner är väldigt glada för samarbetet med Travsportens golfchampionat och vi är väldigt stolta över hemsidan som vi byggt. Kolla gärna in sidan på travgolf.se


Mer än bara hemsidor

Vårt samarbete inkluderade en rad punkter.

  • Helt ny Hemsida (7 sidor)
  • Digitalpartners Webbhotell
  • Karta
  • Bildoptimering
  • Sökmotoroptimering
  • Konverteringsoptimering
  • Google Tag Manager
  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • Snabbhetsoptimering

Vi på Digitalpartner hjälper dig med hemsidor, sökmotoroptimering och mycket mer

Tveka inte att kontakta oss på Digitalpartner, vi kan hjälpa dig med allt detta som hemsidor plus mycket mer såsom Google och Facebook annonseringE-handelGoogle My Business och mycket mer.

Bli en partner du med!

Vi har ett stort utbud av tjänster inom webbutveckling, digital marknadsföring, innehåll & design och digital strategi. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för att ta ert företag till nästa nivå.

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
pencilenvelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram