Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Restaurang Warma

Kund

Restaurang Warma

När

2022

Vad

Webbutveckling
Mediaproduktion
Digital marknadsföring

Restaurang Warma

Warma West Shawarma beskriver sig själva som en bro mellan mellanöstern och Norden. Deras koncept är en smakupplevelse från mellanöstern med råvaror från Europa. Inför lanseringen av deras restaurang i Marieberg Galleria fångade vi deras mat på aptitretande bilder och använde dessa för att bygga en inbjudande och informativ hemsida.

Vårt uppdrag

Webbhotell & Domänhantering
Ny Webbplats
Fotografering
Google-konton och uppsättning
Sociala medier

Webbplats

Hemsidan är byggd i WordPress med Oxygen helt efter egen design. Extra funktionalitet med bland annat koppling till Warmas instagram konto.
Wordpress & Oxygen
Byggd från scratch
Animationer
Instagramkoppling
Cookiebanner
och mycket mer...

Matfoto

Att ta matfoto som sticker ut från mängden kräver rätt slags belysning och god planering. Det ska fungera som en visuell meny för gästerna.

Användbara

Bilderna är både användbara på hemsidan och på de sociala medierna. Följ Restaurang Warma och ta del av de fantastiska bilderna.

Detaljer

Vi vill visa upp både de starka färgerna maten har samt  ta tillvara på den inbjudande strukturen och detaljerna i maträtterna.

Tips!

Börja med en maträtt som ser riktigt bra ut. Välj rätt omgivning. Testa olika vinklar och ljus. Experimentera!

"En snygg och välfungerande webbplats är viktigare än många tror. Det är ofta det första dina potentiella kunder ser av ditt företag och ni vet vad man brukar säga "First impressions last" "

Morgan Green Svensson
Webbutvecklare

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram