Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Proffsgymnasiet

Kund

Proffsgymnasiet

När

2022

Vad är Proffsgymnasiet?

Proffsgymnasiet är en fristående gymnasieskola som startade sin verksamhet 1999.

Skolan är Örebro första friskolegymnasium. De utbildar inom Fordons- och transportprogrammet, inriktningarna lastbilsmekaniker, maskinmekaniker, bilplåtslagare och billackerare. Dessutom utbildar de svetsare inom Industritekniska programmet.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag var att tillsammans skapa en mer inbjudande, säljande och mer tillgänglig webbplats.

Uppdraget innehöll bland annat:

Ett uppdrag som innehöll mer än bara webbproduktion

Blixtrande snabb webb

Med snabbhetsoptimering så laddar webbplatsen inom 1.5s 

Professionella foton

Snygga miljö och porträttfoton anpassade efter webb och sociala medier

Videoproduktion

Produktion av informationsvideos för organisationen och utbildningarna.

"Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!"

Viktor Hörman
VD Digitalpartner

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram