Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Örebro SK Bandy

Kund

Örebro SK bandy

När

2021

Vad

Webbutveckling

Örebro SK bandy

Säsongen 2021/2022 är Örebro SK Bandy efter 12 år väntan återigen tillbaka där de hör hemma, i elitserien i bandy. 

Vi på Digitalpartner har hjälpt ÖSK bandy med att bygga en ny webbplats där de framförallt kan visa upp klubben och samtidigt vara en plats för supportrarna där de kan ta del av vad som händer i föreningen med nyheter med mera. 

 

"Digitalpartner är oerhört lösningsorienterade, håller hög nivå på sitt arbete och levererar alltid enligt tidsschema. De är oerhört lyhörda för att finna lösningar på större utmaningar, ofta case där man hjälper kunden att växa digitalt med en stor procentuell andel kort efter att man satt levererad produkt i verket."

"Vi på ÖSK Bandy kan varmt rekommendera er att anlita Digitalpartner!"
Johan Allansson
Örebro SK bandy

Vi är den officiella marknadspartnern till Örebro SK Bandy

Vårt uppdrag var att tillsammans med Örebro SK Bandy bland annat bygga en ny webbplats, göra ett intro & outro till ÖSK videoklipp samt tillhandahålla med webbhotell, säkerhet och drift.

På bilden ser vi Thomas överräcka en T-shirt till ÖSK-stjärnan Tomas Knutsson

 

Ett uppdrag som innehöll mer än bara webbproduktion

Ny webbplats

Ny webb med nyhetsflöde, statistik, spelarinfo, Bandyplay integration.

Video

Intro & Outro till ÖSK Bandys videos

Webbhotell, drift & säkerhet

Webbhotell med hög säkerhet, uppdateringar och mycket mer

"En snygg och välfungerande webbplats är viktigare än många tror. Det är ofta det första dina potentiella kunder ser av ditt företag och ni vet vad man brukar säga "First impressions last" "

Morgan Green Svensson
Webbutvecklare

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram