Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

MyOffice Sweden AB


MyOffice Sweden AB

MyOffice erbjuder konferensrumkontorsplatser och kontorsrum utifrån dina behov. Men det är också mycket mer än bara kontor, tillsammans med de ca 90 företag som finns här idag skapas möjligheter för affärer och nätverk.

MyOffice är strategiskt placerat med centrala Örebro inom ett kort promenadavstånd där man bl.a. finner Södra station, Conventum och Hjalmar Bergman-teatern.

Omgivet av en bred variation av restauranger och i direkt anslutning till Gustavsvik – norra Europas största badanläggning med både pooler inomhus och utomhus, äventyrsbad och ett hälsocenter. Alldeles i närheten ligger Good Morning Örebro hotell. I närheten finns också Örebro City Golf & Country Club med två banor, samt Backahallen som erbjuder tennis, badminton, squash och padel.

Vi på Digitalpartner är väldigt glada för samarbetet med MyOffice och vi är väldigt stolta över hemsidan som vi byggt. Kolla gärna in sidan på myofficesweden.se


Mer än bara hemsidor

Vårt samarbete inkluderade en rad punkter.

 • Helt ny Hemsida (20 sidor)
 • Digitalpartners Webbhotell
 • Karta
 • Bildoptimering
 • Sökmotoroptimering
 • Konverteringsoptimering
 • Google Tag Manager
 • Google Analytics
 • Google Search Console
 • Snabbhetsoptimering
 • Och mycket mer...

Vi på Digitalpartner hjälper dig med hemsidor, sökmotoroptimering och mycket mer

Tveka inte att kontakta oss på Digitalpartner, vi kan hjälpa dig med allt detta som hemsidor plus mycket mer såsom Google och Facebook annonseringE-handelGoogle My Business och mycket mer.Bli en partner du med!

Vi har ett stort utbud av tjänster inom webbutveckling, digital marknadsföring, innehåll & design och digital strategi. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för att ta ert företag till nästa nivå.

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
pencilenvelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram