Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

ICA Supermarket Näsbyhallen

ICA Supermarket Näsbyhallen

Under hösten har vi skapat en hemsida åt ICA Supermarket Näsbyhallen. Vi har också designat ett orderhanteringssystem som används för att behandla beställningarna som butiken får in.

Vi på Digitalpartner är väldigt glada för samarbetet med ICA Supermarket Näsbyhallen. Kolla gärna in hemsidan som vi designat på icanasbyhallen.se.

Orderhanteringssystem

En av de största delarna av uppdraget har gått ut på att skapa ett orderhanteringssystem. I nuläget är orderhanteringssystemet endast tillgängligt för de anställda och används för att hantera beställningar som kommer in från kunder. Systemet är dock skapat för att kunna hanteras av kunder som vid behov vill göra beställningar på hemsidan. Det används dock inte i nuläget.

Design

Hemsidan har vi skapat från grunden och den är byggd i WordPress. Vi har lagt in en dropdown meny som har som främsta syfte att visa upp butikens catering meny, som också syns på startsidan. Knappen "ring och beställ" i menyn går direkt till samtalsfunktionen både på mobil och dator.

På produktsidorna finns tydliga listor med butikens meny som visar innehållsförteckning, pris samt bilder på produkterna.

Nu har ni fått en bild av vad vi gjort under den här uppdraget. Läs mer om andra uppdrag här.

VI PÅ DIGITALPARTNER HJÄLPER DIG MED HEMSIDOR, SÖKMOTOROPTIMERING OCH MYCKET MER

Tveka inte att kontakta oss på Digitalpartner, vi kan hjälpa dig med allt detta som hemsidor plus mycket mer såsom Google och Facebook annonseringE-handelGoogle My Business och mycket mer.

Bli en partner du med!

Vi har ett stort utbud av tjänster inom webbutveckling, digital marknadsföring, innehåll & design och digital strategi. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för att ta ert företag till nästa nivå.

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
pencilenvelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram