Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Husherren

Fastigheter AB

Kund

Husherren Fastigheter AB

Uppdrag

Mediaproduktion

När?

2021

Om Husherren

Husherren Fastigheter AB är ett familjeföretag som äger och förvaltar ett flertal olika fastigheter i centrala Örebro. Bolaget äger och förvaltar över 1000 lägenheter. De har även flertal lokalhyresgäster i centrala Örebro, som tex. SF Bio. Eftersom Husherren är en liten organisation så kan man vara beredd på snabba beslut. De är även väldigt måna om att allt ska fungera in- och utvändigt. Bolaget startades i början av 1990-talet av Leif Carlsson. I mitten av 90-talet vart företaget så pass stort att en förvaltare anställdes på heltid för att sköta uthyrning och hyresgästkontakter. 
Besök hemsidan

Uppdrag

Fotografering av Husherrens byggnader till deras nya hemsida.
Läs mer

Galleri

Några bilder från vår fotografering av Husherrens fastigheter.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
- Namn

"Det räcker inte med att bara synas, ni ska också se bra ut."

Robert Pettersson
Sälj & Marknad

Kolla in några av våra andra kundcase

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram