Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Hearman


Hearman

Hearman med Hasse Hörman i spetsen har hjälpt kunder att fokusera på sin kärnverksamhet i över 20 års tid. 

Hearman ser till att kunden tjänar tid och sparar pengar. Detta genom att ta hand om förbrukningsmaterialet och låta kunden fokusera på sin verksamhet.

Vi på Digitalpartner är väldigt glada för samarbetet med Hasse på Hearman och vi är väldigt stolta över hemsidan som vi byggt. Kolla gärna in deras sida på hearman.se


Mer än bara hemsidor

Vårt samarbete inkluderade en rad punkter.

  • Helt ny Onepage hemsida
  • Digitalpartners webbhotell
  • Webmail
  • Google Tag Manager
  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • Snabbhetsoptimering med Litespeed Cache

Snabbhetsoptimering

Snabbhetsoptimeringen på Hearmans sida gjordes med hjälp av Litespeed Cache, resultatet kan du se nedan.

Efter snabbhetsoptimering

Vi på Digitalpartner hjälper dig med hemsidor, sökmotoroptimering och mycket mer

Tveka inte att kontakta oss på Digitalpartner, vi kan hjälpa dig med allt detta som hemsidor plus mycket mer såsom Google och Facebook annonseringE-handelGoogle My Business och mycket mer.

Bli en partner du med!

Vi har ett stort utbud av tjänster inom webbutveckling, digital marknadsföring, innehåll & design och digital strategi. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för att ta ert företag till nästa nivå.

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
pencilenvelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram