Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Gullbergs sten

Gullbergs sten

Gullbergs Sten -& Fasadvård AB är ett företag med mångårig erfarenhet inom stenarbeten. De arbetar främst med renovering och har arbetat med många kulturbyggnader genom åren. De lägger också golv, trappor & väggbeklädnader som fasader i sten. Flertalet kyrkor och andra kulturbyggnader har renoverats och lagats av Gullbergs sten, bilder finns på deras hemsida.

Vi på Digitalpartner är väldigt glada för samarbetet med Stefan på Gullbergs Sten och vi är väldigt stolta över hemsidan som vi byggt. Kolla gärna in deras sida på gullbergs-sten.se.


Mer än bara hemsidor

Vårt samarbete inkluderade en rad punkter.

  • Helt ny Onepage hemsida
  • Digitalpartners webbhotell
  • Facebook koppling
  • Extra Domän (gullbergssten.se)
  • Google Tag Manager
  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • Snabbhetsoptimering med Litespeed Cache

Snabbhetsoptimering

Snabbhetsoptimeringen på Gullbergs sten ABs sida gjordes med hjälp av Litespeed Cache, resultatet kan du se nedan.

Vi på Digitalpartner hjälper dig med hemsidor, sökmotoroptimering och mycket mer

Tveka inte att kontakta oss på Digitalpartner, vi kan hjälpa dig med allt detta som hemsidor plus mycket mer såsom Google och Facebook annonseringE-handelGoogle My Business och mycket mer.

Bli en partner du med!

Vi har ett stort utbud av tjänster inom webbutveckling, digital marknadsföring, innehåll & design och digital strategi. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för att ta ert företag till nästa nivå.

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
pencilenvelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram