Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Centrala Gummi

Kund

Centrala Gummi AB

När

2022

Vad

Mediaproduktion

Centrala Gummi AB

Centrala Gummi är ett välkänt företag i Örebro som grundades 1933. Från byte av däck och däckhotell till hjulinställning och läckra fälgar -  Centrala Gummi är den lokala däckverkstaden med störst utbud av varor och pålitlig service.   När deras hemsida skulle uppdateras fick vi i uppdrag att skapa innehåll till den.

Vårt uppdrag

Fotografering av miljö
Personalfoto
Videor för tjänster och internutbildning

Mediaproduktion

Har du några funderingar? Hör av dig!

Robert Pettersson

070 - 458 29 51

robert@digitalpartner.se

Har du några funderingar? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram