Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Byggbetjänten AB

Kund

Byggbetjänten AB

När

2023

Vad

Webbutveckling
Mediaproduktion
Sociala medier

Byggbetjänten AB

Byggbetjänten är en byggkoncern i Mellansverige som samlar flertalet olika hantverks- och byggföretag. De matchar dig med rätt hantverkare, entreprenörer och leverantörer för dina specifika behov, oavsett om det handlar om badrumsrenovering, altanbygge, köksrenovering, takbyte, fönsterbyte eller allt på en gång. Vi har fått i uppdrag att bland annat hjälpa dem med deras sociala medier.

Byggbetjänten består av flera bolag.

Vårt uppdrag

Sociala Medier
Ny Webbsida
Fotografering, Miljö & Porträtt

Personalfoto

Att ta professionella bilder på personalen stärker varumärket.

Användbara

Bilderna vi levererar kan användas till alla tänkbara områden.

Porträttfoto

Är ni intresserade av ta porträttfoton så kan vi komma till er eller så kommer ni till vår studio i Örebro.

Tips!

Passa på att boka in fotografering i samband med våra andra tjänster för ett förmånligare pris.

Webbplats

Vi hjälper byggbetjänten med uppdateringar och underhåll av bland annat  hemsidan till Hebab och Ebab. Vi  jobbar också kontinuerligt med säkerhet och förbättringar av webbplatserna.
Besök Hebab och se resultatet av vårt samarbete

"Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!"

Viktor Hörman
VD Digitalpartner

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram