Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Byggbetjänten är en byggkoncern i Mellansverige som samlar flertalet olika hantverks- och byggföretag. De matchar dig med rätt hantverkare, entreprenörer och leverantörer för dina specifika behov, oavsett om det handlar om badrumsrenovering, altanbygge, köksrenovering, takbyte, fönsterbyte eller allt på en gång. Vi har fått i uppdrag att bland annat hjälpa dem med deras sociala medier.

Vårt uppdrag

Webbutveckling
Mediaproduktion
Sociala medier

"Du vet att er digitala närvaro kan bli bättre. Det är ju därför du är här? Ta hjälp av oss, så tar vi ert företag på en resa till nya höjder!"

Viktor Hörman
VD Digitalpartner

Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2024  Digitalpartner Europe AB.
envelopegraduation-hatbookusersmap-markersmartphonebubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram