Månadens deal

Bättre bilder ger mer klick & kunder!

Ta mig till kampanjen

Webbhotell

SNABB, STABIL OCH TRYGG LÖSNING FÖR DITT FÖRETAG

Tjänsten är en del av våra hemsides och e-hanelslösningar. Vi har tre anpassade paket för att just du som kund ska vara trygg med vad du får och att ditt val av paket ska passa dina behov.

STANDARD – MINDRE FÖRETAG

Har du ett mindre företag som vill bygga din första hemsida där du vill visa upp ditt företag så räcker det i regel med Standard paketet.

PROFESSIONAL – ETABLERADE FÖRETAG

Har du ett etablerat företag och t ex vill börja sälja på nätet med en liten e-handel, eller kanske skapa en ny hemsida för en speciell tjänst så räcker det i regel med Professional paketet.

PREMIUM – STÖRRE FÖRETAG

För det större företaget eller en större e-handlare så är Premium paketet att rekommendera då lagringsutrymmet är stort och bandbredden hög.

webbhotell digitalpartner

Vanliga frågor

Ja, vi hyr en egen server hos Oderland som är bland de högst rekommenderade i Sverige. Via den servern erbjuder vi våra kunder egna lösningar som vi hanterar åt dem. Det ger säkra hemsidor och snabba laddtider.

Först och främst behöver ni ett domännamn, som tex www.digitalpartner.se. Här hos internetstiftelsen kan ni se om just ert domännamn finns ledigt eller ej. Sedan får ni välja maillösning, vi rekommenderar Microsoft 365 eller Google Workspace. Men om ni inte behöver så avancerade lösningar så kan vi hjälpa er att sätta upp mailadresser direkt på webbhotellet.

Absolut, vi kan registrera och hantera domännamnet åt er. Vi fakturerar årsvis för registrering och hantering av domännamn. Från 200kr / år. ex moms

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Vi erbjuder även domänhantering och uppsättning av mailadresser.

Kontakta oss idag!

Som kund hos Digitalpartner så får du:

En välbeprövad strategisk process som stöd för att identifiera:

  • Mål (Vilka affärsmässiga mål vill vi uppnå)
  • Målgrupp (Vilken är vår bästa målgrupp)
  • Annonsinnehåll (Vilket innehåll behöver vi skapa)
  • Distribution (Vart ska vi visa våra annonser)
  • Optimering (Vad och hur optimerar vi våra annonser)
  • Analys (Vad vi mäter resultatet med)

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Nöjda kunder som använder sig av tjänsten...

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Sportklubb ÖSK emblem digitalpartner

Örebro SK spelar fotboll i Allsvenskan och hoppas på en position på övre delen av tabellen. Vi sponsrar ÖSK för att lindra tappet utan publik den här säsongen.

Från vårt kontor i Örebro hjälper vi företag med digital marknadsföring, webbutveckling & digitala strategier!

Copyright © 2021  Digitalpartner Europe AB.
starenvelopegraduation-hatlicensebookusersmap-markerspell-checksmartphonebubblethumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram