Månadens deal

En video skapar värde!

Ta mig till kampanjen

Underhåll

Vi hjälper er att hålla webbplatsen trygg och säker.

Bara för att vi gått live med webbplatsen så kan man inte släppa det helt. Det gäller att jobba med underhåll, förbättringar och ge sin digitala närvaro kärleken den förtjänar!

Med hjälp av våra trygghetspaket kan ni fokusera på er kärnverksamhet samtidigt som vi håller er webbplats trygg och säker. Vi har olika nivåer på serviceavtalen, kontakta oss för mer information.

underhåll uppdatering digitalpartner

Vanliga frågor

Yes, men tänk på att det här behöver göras regelbundet och att det är viktigt att inte göra uppdateringar innan det är säkert att göra uppdateringen. Om ni väljer att göra det själva och det råkar gå snett, vilket kan ske… Så kanske ni behöver anlita en konsult som fixar det, vilket kan kosta mer än vad serviceavtalet kostar för ett helt år.

Har ni ett serviceavtal med oss så återställer vi webbplatsen utan extra kostnad om olyckan är framme.

Tyvärr finns det virus som kan attackera er hemsida. Håller man sin webbplats uppdaterad så brukar det inte vara några problem, men om man inte uppdaterat på länge så öppnas säkerhetshål som virusen kan attackera. Läs mer om hur man håller Wordpress säkert.

Vi kontaktar er!

Enklare blir det inte!

Ökad försäljning online
Nya sätt att sälja
Ökad synlighet

Allt ingår, säkerhetsuppdateringar, säkerhetskopior och återställning vid problem.

Kontakta oss så berättar vi mer

Som kund hos Digitalpartner så får du:

En välbeprövad strategisk process som stöd för att identifiera:

  • Mål (Vilka affärsmässiga mål vill vi uppnå)
  • Målgrupp (Vilken är vår bästa målgrupp)
  • Annonsinnehåll (Vilket innehåll behöver vi skapa)
  • Distribution (Vart ska vi visa våra annonser)
  • Optimering (Vad och hur optimerar vi våra annonser)
  • Analys (Vad vi mäter resultatet med)

Flera anledningar att ta hjälp av oss

Positiva

Trevligt bemötande

Kvalitet rakt igenom

Helhetslösningar

Utbildad personal

Certifierade

Låter det här intressant? Hör av dig!

Eller låt oss kontakta dig!


Företagarna representerar över 60 000 företag över hela Sverige, deras mål är att ge företag bättre förutsättningar att lyckas. Vi är medlemmar för att vi anser välmående företag gynnar både Sverige & befolkningen.

Handelskammaren Mälardalen är en organisation som företräder regionens företag både lokalt och internationellt. Vi är medlemmar för att stötta deras arbete och för att bredda vårt nätverk.

Nyföretagarcentrum i Örebro är en organisation som hjälper nya företagare från affärsidé till fungerande bolag. Vi är medlemmar för att stötta tillväxten av nya bolag i Örebro Län.

Örebro Hockey spelar i Svenska Hockeyligan (SHL)  och kämpar för sin första SM-titel. Vi sponsrar Örebro hockey för stödja idrotten i Örebro Län.

Copyright © 2023  Digitalpartner Europe AB.
starenvelopegraduation-hatlicensebookusersmap-markerspell-checksmartphonebubblethumbs-upcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram